یک جراح کلیه و مجاری ادراری گفت: در 90 درصد موارد تشخیص قطعی علل کمر درد با انجام معاینه و شرح حال دقیق از بیمار امکان پذیر است، بنابراین افراد باید هرگز نگرانی به خود راه ندهند و با ایجاد دردهای کمری از مشکلات کلیوی هراسی نداشته باشن
به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر سیمین وحیدی با اشاره به اینکه برخلاف تصور عامه مردم دردهای ناحیه کمری به علت درد کلیوی نیست، گفت: دردهای کمری به علل متفاوتی ایجاد میشوند که هر یک علایم مشخصه خاصی دارند.وی در ادامه افزود: یکی از شایعترین علل دردهای کمری گرفتگی عضلات کمری است که عمدتا در ناحیه چپ کمری ایجاد شده، شروع درد از ناحیه زیر دندهها بوده و احساس تیرکشندهای در ناف ایجاد میشود.
وی همچنین یادآور شد: علائم گرفتگی عضلات کمری با علائم ابتلا به زونا در مراحل ابتدایی، قبل از شروع بثورات پوستی و زمانی که فرد از ابتلای خود به زونا اطلاعی ندارد شباهت دارد، ولی زونا معمولا به لمس ناحیه پوست حساس است که با فشار ناحیه مبتلا، درد تشدید میشود.
دکتر وحیدی در خصوص علائم مشخصه اسپاسم عضلات کمری گفت: این نوع درد معمولا با تغییر وضعیت از حالت نشسته به ایستاده تشدید میشود که عمدتا در معاینه پزشک درد در ناحیه عمقی کمر بیشتر احساس میشود.
این جراح کلیه و مجاری ادراری تصریح کرد: درد کلیوی از ناحیه زیر دندهها شروع می شود و با انجام آزمایش و سونوگرافی پزشک به تشخیص قطعی میرسد.
وی با بیان اینکه در افرادی که دچار یبوست مزمن هستند دردهای کمری شیوع بیشتری دارد، یادآور شد: بسیاری از دردهای کمری در مبتلایان به یبوست مزمن با درد کلیوی اشتباه گرفته می شود.
دکتر وحیدی در پایان تصریح کرد: در 90 درصد موارد تشخیص قطعی علل کمر درد با انجام معاینه و شرح حال دقیق از بیمار توسط پزشک امکان پذیر است، بنابراین افراد باید هرگز نگرانی به خود راه ندهند و با ایجاد دردهای کمری از مشکلات کلیوی هراسی نداشته باشند.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.